Sosyal medyada bizi takip edin

Sağlık

Tıp Fakültesi öğrencilerinin ilk stetoskopu Sağlık Sen’den

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sağlık-Sen Tıp Fakültelerinde eğitim gören hekim adayı öğrencilere destek olmak ‘İlk Stetoskopun Sağlık Senden’ projesini başlattı. Projenin ilk adımı Gaziantep Şubesi tarafından atıldı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim gören hekim adaylarına ilk stetoskopları Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve yönetimi tarafından verildi. Tıp fakültelerinde eğitim gören hekim adayları Sağlık-Sen Genel Merkezi ve illerindeki Sağlık-Sen Şubelerine başvurarak, ‘İlk Stetoskopun Sağlık Senden’ projesinden yararlanabilir.

‘BİZ İSTİYORUZ Kİ HEKİM ADAYI GENÇLERİMİZE DOKUNALIM, ONLARIN HAYATLARINDA YERİMİZ OLSUN’

‘İlk Stetoskopun Sağlık Senden’ projesiyle ilgili bilgi veren Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, “Biz sorumlu sendikacılık anlayışıyla üyemizin yararına dokunan birçok projeyi hayata geçirdik. Şimdi de sağlıklı yarınlarımızın teminatı tıp fakültelerinde okuyan hekim adayı arkadaşlarımıza destek olmak için bu projeyi şubelerimiz ile başlattık. Sağlık-Sen olarak biz istiyoruz ki, hekim adayı gençlerimize dokunalım, onların hayatlarında yerimiz olsun. Bugün öğrenciler yarın ülkemizin dört bir yanında insanımıza şifa eli olacaklar. Bugün ‘İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den’ diyerek nasıl destek olduysak okullarını bitirip görevlerine başladıkları zamanda yanlarında olmaya, destek olmaya devam edeceğiz. Bu kıymetli çalışmaya imza atan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Tıp Fakültesi öğrencilerinin ilk stetoskopu Sağlık Sen’den-Ankara DHA

  • Tıp Fakültesi öğrencilerinin ilk stetoskopu Sağlık Sen’den-Ankara DHA

  • Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan-Ankara DHA

Continue Reading
Reklam