Türkiye

Tekirdağ’da ‘Uluslararası Kiraz Festivali’nde Simge Sağın ve Reynmen sahne aldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl, 59’uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Kiraz Festivali’nde, sahil dolgu alanında Simge Sağın ve Reynmen konserleri düzenlendi. Gecede ilk olarak sahne alan Simge Sağın, hit şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi. Sağın, sahnede dansları ile büyük beğeni topladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Ardından sahneye çıkan Reynmen lakaplı şarkıcı Yusuf Aktaş, özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Binlerce kişi konser alanını doldururken, izleyiciler cep telefonlarının ışıklarıyla görsel şölen oluşturdu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, konser sonunda sanatçılara çiçek verip, kiraz ikram etti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version