Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Tekirdağ – Narkotik olayları ile anılan ‘Kore Mahallesi’nde yıkılan bina sayısı 110’a ulaştı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TEKİRDAĞın Çorlu ilçesinde asayiş ve narkotik olayları ile anılan Kore Mahallesinde uyuşturucu satışı yapıldığı belirlenen 30 metruk bina, iş makineleri ile yıkıldı. Mahallede yıkılan bina sayısı 110a ulaştı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu Belediyesinin, ilçede pilot bölge olarak belirledikleri Kore Mahallesi olarak anılan Hıdırağa Mahallesinde dönüşüm çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda mahallede uyuşturucu satışının yapıldığı ya da kullanıldığı metruk binalar yıkılıyor. Polis ve belediye ekipleri tarafından önceden tespit edilen 30 metruk bina, iş makineleri ile yıkıldı. Yıkım işlemleri sırasında polis, geniş güvenlik önlemleri aldı. Son yıkılan 30 bina ile birlikte mahallede 11 ayda yıkılan bina sayısı 110a ulaştı.

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN- Mehmetcan ARSLAN/ÇORLU (Tekirdağ),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam