Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Tekirdağ – Depo yangınında gıda malzemeleri kül oldu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TEKİRDAĞ’ın Ergene ilçesinde içecek ve yiyecek ürünlerinin bulunduğu depoda yangın çıktı. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken, içerideki malzemeler kullanılamaz hale geldi.

Ulaş Organize Sanayi Bölgesinde özel bir gıda firmasına ait depoda, öğle saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede depoyu sardı. İhbarla adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla alevler söndürüldü. Depodaki malzemeler kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlatıldı.

Haber- Kamera: Mehmet YİRUN/ERGENE(Tekirdağ),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam