Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Tekerlekli Sandalye A Milli Kadın Tenis Takımı Avrupa elemelerinde finalde

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaptanlığını Sinem Alptekin Oğuz, antrenörlüğünü Canan Pulat’ın yaptığı Tekerlekli Sandalye A Milli Kadın Takımı kadrosunda, Zeliha Aksak, Ebru Sulak, Çiğdem Sayın ve Elfida Algit yer alıyor. 15 ülkeden 21 takımdan 60 sporcunun mücadelesine sahne olan Avrupa elemelerinde ay-yıldızlılar Litvanya ve Avusturya’nın ardından İsveç’i de 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. Milliler, 6-11 Mayıs 2025 tarihleri arasında Ali Bey Hotels Manavgat’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Tekerlekli Sandalye Dünya Kupası Finalleri’ne yükselmek için yarın 10.00’da başlayacak karşılaşmalarda İsviçre ile karşılaşacak.

İsveç serisinde Elfida Algit, Sanna Klindt’e 3-6, 5-7 mağlup oldu. Serinin ikinci maçında Zeliha Aksak, Emma Gjerseth’i 7-6, 6-3 yenerek seriyi 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın skoru belirleyecek çiftler maçında Zeliha Aksak/Ebru Sulak ikilisi Sanna Klindt/Emma Gjerseth çiftini 6-0, 6-3 yenerek Türkiye’yi finallere taşıdı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir