Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Tehlikeli araç kullanan iki okul servisi şoförünün sürücü belgeleri iptal edildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bakan Ali Yerlikaya, trafikte art arda tehlikeli halde seyrederken cep telefonu kamerasına yansıyan iki okul servisine ilişkin görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak, “Esenyurt’ta tehlikeli şekilde araç kullanarak çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın canlarını tehlikeye atan iki okul servisi sürücüsü O.S. ve M.E.T., sanal trafik devriyelerimizce tespit edilmiş ve yakalanmıştır” dedi.

Bakan Yerlikaya, 2 sürücünün sürücü belgelerinin iptal edildiğini, araçlarının trafikten menedildiğini, çalışma güzergah izin belgelerinin geçici olarak iptal edildiğini, toplam 44 bin 232 TL idari para cezası uygulandığını ve adli işlem başlatıldığını belirtti.

Bakan Yerlikaya, “Direksiyon başına geçen her sürücü trafik kurallarına harfiyen uymalıdır. Özellikle en kıymetlilerimiz olan evlatlarımızı taşıyan servis şoförleri en ufak dahi olsa hata yapmamak için dikkatli olmalıdırlar. Kaldı ki akan trafikte makas atmaları, saygısızca araç kullanmaları kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'ta trafikte tehlikeli hareketler yaparak seyreden 2 okul servisi şoförünün yakalanıp, sürücü belgelerinin iptal edildiğini duyurdu. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'ta trafikte tehlikeli hareketler yaparak seyreden 2 okul servisi şoförünün yakalanıp, sürücü belgelerinin iptal edildiğini duyurdu. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Continue Reading
Reklam