Politika

TBMM Başkanı Şentop, 5 ülkenin meclis ve senato başkanı ile görüştü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop; Özbekistan Yasama Meclisi Başkanı, Özbekistan Senato Başkanı, Birleşik Arap Emirlikleri Federal Ulusal Konsey Başkanı, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı, Kazakistan Meclis Başkanı, Kuzey Makedonya Meclis Başkanı ile görüşerek bayramlarını tebrik etti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

TBMM Başkanı Şentop; Özbekistan Yasama Meclisi Başkanı Nurdincan İsmailov, Özbekistan Senato Başkanı Tanzila Narbayeva, Birleşik Arap Emirlikleri Federal Ulusal Konsey Başkanı Saqr Ghobash, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Tan Sri Azhar Azizan Harun, Kazakistan Meclis Başkanı Yerlan Koshanov ve Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Talat Caferi ile ayrı ayrı telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Şentop, görüşmelerde mevkidaşlarının ve ülke halklarının Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, bayramın İslam alemi ve tüm insanlık için, sağlık, afiyet, huzur ve barış getirmesi temennilerinde bulundu. Görüşmelerde karşılıklı bayram tebriğinin yanı sıra, ikili ilişkiler, son dönemdeki bölgesel ve siyasi gelişmelerin ele alındığı belirtildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version