Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gerçek dışı bir haberi yayınlayan Reuters’i kınıyorum

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “NATO zirvesi öncesi Türkiye’nin ilkeli tutumuna karşı masabaşında hazırlandığı apaçık belli, gerçek dışı bir haberi yayınlayan Reuters’i kınıyorum” dedi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “NATO zirvesi öncesi Türkiye’nin ilkeli tutumuna karşı masabaşında hazırlandığı apaçık belli, gerçek dışı bir haberi yayınlayan Reuters’i kınıyorum. Yalan ve iftiralarla bezenmiş bu haberlerin hangi merkezler tarafından kurgulandığını çok iyi biliyoruz. Ülkemize yönelik tüm algı operasyonlarına karşı aziz milletimiz her zaman doğrunun ve gerçeğin yanında yer almıştır” ifadelerini kullandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam