Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Tarsus’ta bariyerlere çarpıp, devrilerek alev alan TIR’ın şoförü öldü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, akşam saatlerinde Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu Yenice yakınlarında meydana geldi. Cuma Ekener yönetimindeki 31 RBU 64 plakalı hurma yüklü TIR, şoförünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki demir bariyerlere çarpıp devrildi. Daha sonra alev alan TIR, yanmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Alevlerin sardığı TIRa müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. TIRda yapılan incelemede şoför Cumali Ekenerin yaşamını yitirdiği belirlendi. Ekenerin cansız bedeni, kaza yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Mersin'in Tarsus ilçesinde bariyere çarpıp, devrildikten sonra yanan TIR'ın sürücüsü hayatını kaybetti. Fotoğraf: Tarsus (Mersin), (DHA)

  • Mersin'in Tarsus ilçesinde bariyere çarpıp, devrildikten sonra yanan TIR'ın sürücüsü hayatını kaybetti. Fotoğraf: Tarsus (Mersin), (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir