Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Tanrı ve tanrıça büstlerini 200 bin dolara satmaya çalışan 3 kişi yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede tarihi eser kaçakçılığı yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Çalışma kapsamında takibe alınan şüphelinin otomobili dün akşam saatlerinde ilçe girişinde durduruldu. Otomobilde yapılan aramalarda Roma dönemine ait 1 tanrı ve 1 tanrıça büstü ile heykeli ele geçirildi. Tarihi eserleri 200 bin dolara satmaya çalıştıkları belirlenen Ş.K., İ.K. ve Y.T. gözaltına alındı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürerken, ele geçirilen tarihi eserlerin Aydın Arkeoloji Müze Müdürlüğüne teslim edileceği bildirildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir