Güvenlik

Tanju Özcan’a ‘cinsel saldırı’ davasında beraat

Yayınlanma tarihi:

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Şubat ayında ‘İcbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında tutuklanıp Bolu Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Tanju Özcan hakkında, belediye personeli Öznur Ç.’nin şikayeti sonrası, ‘Nitelikli cinsel saldırı’ ve ‘Zincirleme şekilde kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından da dava açıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bu iki suçla ilgili olarak tutuklu yargılanan Özcan, geçen hazirandaki duruşmada tahliye edildi. Dava tutuksuz devam etti.

Tanju Özcan, davanın Bolu 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmasına, ‘İcbar suretiyle irtikap’ suçundan halen tutuklu bulunduğu Ankara Sincan Cezaevinden SEGBİS aracılığıyla katıldı.

Mahkeme heyeti, sanığın üzerine atılı suçu işlediği yönünde her türlü şüpheden uzak kesin somut maddi delil bulunmadığına hükmederek Tanju Özcan hakkında iki suçtan da beraatine karar verdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Tanju Özcan’ın, ‘İcbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında tutukluluğu devam ediyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version