Türkiye

Taksim'deki terör saldırısında 8 yeni gözaltı: 5 kişi Bulgaristan'da yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İSTİKLAL Caddesi’ndeki terör saldırısıyla ilgili yapılan yeni operasyonlarda toplam 8 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınanların 5’inin Bulgaristan’da yakalanırken bu şüphelilerin Bilal Hassan’ın kaçmasına yardım ettiği öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırının ardından, polis saldırının failleri PKK/YPG’li teröristler Ahlam Albashır ile Bilal Hassan’ın iletişime geçtiği kişilerin de peşine düştü. En son teröristlerin sınırdan geçmesini sağlayan 2 kişiyi gözaltına alan polis, yurt dışına kaçtığı değerlendirilen Bilal Hassan’a yardım ve yataklık ettikleri değerlendirilen 6 kişiyi daha yakaladı. Bu şüphelilerden 5’inin Bulgaristan’da gözaltına alındığı kaydedild. Böylece son 2 günde gözaltına alınanların toplam sayısı 8’e ulaştı. 

Polisin gözaltına aldığı T.A., S.G., M.E.Y., M.E.A, H.A., H.A., S.C. ve H. kod adlı H.A. işlemleri için emniyete getirildi. Şüphelilerden birinin ise adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version