Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Suzan Kardeş, Edirnelileri coşturdu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Edirne’nin Keşan ilçesinde belediye tarafından düzenlenen 1’inci Hıdırellez ve Dallık Şenliği kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Suzan Kardeş, izleyicileri coşturdu.

Keşan Belediyesi, bolluğun ve bereketin simgesi, baharın müjdecisi Hıdırellez’i, Cumhuriyet Meydanı’ndaki eski köy garajında düzenlediği etkinliklerle kutladı. Etkinliklerin 2’nci gününde Rumeli ve Balkan müziğinin güçlü sesi Suzan Kardeş sahne aldı. Binlerce Keşanlı, meydanda kurulan alanı doldurdu ve şarkılara dans ederek eşlik etti. Konserde, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından Suzan Kardeş’e çiçek, plaket ve hediyeler takdim edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam