Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Şüpheli araçtaki basın kartı sahte çıktı; 2 kişiye işlem yapıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KONYA’nın Meram ilçesinde durdurulan şüpheli araca konulan basın trafik kartının sahte olduğu anlaşılınca, otomobildeki 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. 

Çaybaşı Mahallesi’nde yol kontrolü yapan polis, şüpheli bir otomobili durdurdu. Ekipler, araçtaki Zahid Y. (23) ile Mehmet K.’ye (29) üst araması yaptı. 2 kişi, kendilerini ‘gazeteci’ olarak tanıttı. Daha sonra otomobilin ön camına koyulan basın trafik kartını inceleyen polis, sahte olduğunu belirledi. Ekipler, 2 kişi hakkında ‘resmi evrakta sahtecilik’ suçlamasıyla yasal işlem başlattı. 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam