Türkiye

Sultangazi’deki semt pazarı kapalı hale getiriliyor 

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Yayla Mahallesi’ndeki semt pazarının vatandaşın olumsuz hava şartlarından etkilenmeden alışverişlerini yapması için kapalı pazara dönüştürüldüğünü duyurdu. Drsun, ihtiyaç doğrultusunda ilçede farklı noktalarda pazar alanı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İlçede Yayla Mahallesi’nde cumartesi günleri kurulan semt pazarı, vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmeden rahatça alışverişini yapabilmesi için Sultangazi Belediyesi tarafından tentelerle kaplanıyor.

Konuya ilişkin konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Sultangazimizin en yüksek noktalarından biri olan Yayla Mahallemizde vatandaşımız kış aylarında pazar alışverişini rahatça yapsın diye güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Semt pazarımızı kapalı hale dönüştürerek, vatandaşımızın yağmurdan çamurdan etkilenmeden alışverişini yapmasına katkı sağlamış oluyoruz. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda ekip arkadaşlarımızla beraber çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version