Türkiye

SON DAKİKA… Ege Denizi Beşik Gibi Sallanıyor! Deprem Oldu

SON DAKİKA! Ege Denizi’nde yeniden deprem oldu.

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Son dakika! Ege Denizi’nde bugün, 10 Şubat 2025 saat 14:23’te 4,8 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem Ege Denizi’nin açıklarında kaydedildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtilirken, şu an için can veya mal kaybına dair bir bilgi verilmedi. Sarsıntının yerel halk arasında paniğe yol açıp açmadığına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Ege bölgesinde sıkça görülen bu tür sismik hareketler, vatandaşlar tarafından endişeyle takip ediliyor. Yetkililer, bölgedeki durumu yakından izlemeye devam ediyor.

Bizi Takip Edin, Gelişmelerden Haberdar Olun!…

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version