Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve 2 çocuğu, Suriye’de toprağa verilecek

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Suriye uyruklu anne M.A. ile oğulları D.A. ve M.A.’nın cenazeleri Suriye’de toprağa verilecek.

Olay, dün Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi Akça Sokaktaki 3 katlı bir binanın bodrum katında meydana geldi. Suriye uyruklu M.A. ve çocukları D.A. ve M.A.dan haber alamayan yakınları, eve gitti. Ailenin yakınları, eve girdiklerinde anne ile 2 oğlunu hareketsiz buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, anne ile 2 oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi.

Kayseri Devlet Hastanesi’nde otopsi işlemleri tamamlanan M.A. ve ile oğullarının cenazeleri Kilise gönderildi. Cenazelerin Kilisten de Suriyeye götürüleceği ve burada toprağa verileceği öğrenildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Kayseri'de Kayseri’de sobadan zehirlenerek ölen Suriyeli anne ile 2 çocuğunun cenazesi Kilis’e gönderildi. M.A. (Fotoğrafta) Fotoğraf: Arşiv/Kayseri, (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir