Türkiye

SMA’lı Kerem’in annesi: Oğlumu kardeşlerine kavuşturun

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ağrıda yaşayan ve 16 yıldır Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak çalışan Cemal Özcan (50) ile ev kadını Barika Özcanın, Sudenaz (12) ve Muhsinin (6) ardından 16 Ağustos 2024te dünyaya gelen üçüncü çocukları Kerem Özcana 20 günlükken topuğundan alınan kanla SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Valilik onaylı bağış kampanyası 10 aylıkken açılan Kerem Özcanın tedavisi için gereken miktarın ancak yüzde 4ü toplanabildi. Ağrıda kampanyayı istedikleri kadar duyuramadıklarını söyleyen Cemal Özcan, eşi ve çocuklarını babasının yanına Denizliye gönderdi. Ancak sağlık durumu günden güne kötüye giden Kerem bebek, 20 gün önce Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

OĞLUMUZ YOĞUN BAKIMDA UYUTULUYOR

İzmirde kampanyası tamamlanan SMA Tip 1 hastası 18 aylık Abbas Miran İbişin balon uçurma kutlamasına katılan Cemal Özcan, burada da eşiyle birlikte kendi kampanyalarının duyurusunu yaptı. Özcan, “Oğlum Keremin kampanyası gönüllü olmadığı için şu an yüzde 4 düzeyinde. Ağrıda imkanlar kısıtlı olduğu için eşim, çocuklarla birlikte Denizlide ailesinin yanında kalıyor. İşimden izin alabildikçe kampanyamızın duyurusu için çalışıyorum. Oğlumuz yoğun bakımda uyutuluyor. Durumu stabil. Ciğerlerinde enfeksiyon birikmiş. NG tüpü ile beslenme desteği alıyor. Çocuğumuzun durumu daha da kötüye gitmeden yardım istiyoruz” dedi.

EVLADIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM

Kardeşlerinin her gün Keremi sorduğunu belirten anne Barika Özcan da özellikle büyük kızının kampanyaya bağış toplamak için sosyal medya hesaplarından canlı yayınlar yaptığını söyledi. Yardım isteyen Özcan şöyle konuştu:

“Keremin sesini kimseye duyuramadık. Kereme bir el uzatılsın. Evladımı kaybetmek istemiyorum. Bir anne olarak tüm ailelere sesleniyorum. Keremi kendi evlatları gibi görüp, yardım etsinler. Zaten valilik hesabı açılıncaya kadar zaman kaybettik. Bazı bebeklerin 2,3 ay içinde kampanyaları başlıyordu. Kerem geç kalmış bir bebek. Şu an yoğun bakımda Kerem bensiz, ben Keremsiz. Bütün Türkiyeye sesleniyorum. Kimse kulağını kapatmasın. Ablası gece saat ikiye kadar yayın yapıyor, ağlıyor. 6 yaşındaki ağabeyi hastaneye gidip geldiğimde Keremi soruyor Onu niye getirmedin? diyor. Kerem ne zaman gelecek, diye soruyor. Lütfen çocuklarımın sesini duyun, oğlumu kardeşlerine kavuşturun.”

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version