Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

SMA hastası Rüzgar bebeğe en güzel bayram hediyesi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Boluda 31 Ekim 2025’te dünyaya gelen Rüzgar bebeğe, 10 günlükken SMA TİP-2 tanısı konuldu. Rüzgar bebeğin annesi Ebru Uğurlu Göktaş ve babası Ümit Göktaş, çocuklarının tedavisi için gerekli olan yaklaşık 82 milyon TL için Bolu Valiliğine bağış kampanyası başvurusunda bulundu. Valilik, 3 ay önce Rüzgar bebeğin yurt dışındaki tedavisi için gerekli olan paranın toplanması için bağış kampanyasına onay verdi. Rüzgarın sağlığına kavuşması için kentteki sivil toplum kuruluşları, iş insanları ve vatandaşlar seferber oldu. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu destekleri ile Gazel Folklor ekibi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Rüzgar bebeğin tedavisi için yardım gecesi düzenlendi.

YARDIM İÇİN TELEFON BAŞINA GEÇTİLER

Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen ayrı bir yardım gecesinde de siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş insanları yardım toplamak için telefon başına geçti. Gecede kentteki iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve hayırsever vatandaşlar, telefonla ve sanal medya üzerinden canlı yayınlanan programa bağlanarak 4 saatte 18 milyon, Kadir Gecesinde ise vatandaşlardan gelen fitre ve zekatlarla 7 milyon TL toplandı.

RÜZGAR BEBEK DUBAİYE GİDECEK

Rüzgar bebeğin ailesi ile Bolu halkının SMA hastası bebeği yaşatmak için verdiği mücadele, 100üncü gününde mutlu sona ulaştı. Tedavi için gereken 82 milyon TL toplandı, böylece Rüzgar bebeğe ve ailesine en güzel bayram hediyesi verilmiş oldu. Rüzgar bebek tedavisi için önümüzdeki günlerde Dubai’ye götürülecek.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Bolu'da SMA TİP-2 tanısı alan 5 aylık Rüzgar Göktaş'ın (annesi ile birlikte) tedavisi için gerekli olan 82 milyon TL toplandı. Böylece Rüzgar bebeğe ve ailesine en güzel bayram hediyesi verilmiş oldu. Fotoğraf: Bolu,(DHA)

  • Bolu'da SMA TİP-2 tanısı alan 5 aylık Rüzgar Göktaş'ın tedavisi için gerekli olan 82 milyon TL toplandı. Böylece Rüzgar bebeğe ve ailesine en güzel bayram hediyesi verilmiş oldu. Fotoğraf: Bolu,(DHA)

  • Bolu'da SMA TİP-2 tanısı alan 5 aylık Rüzgar Göktaş'ın tedavisi için gerekli olan 82 milyon TL toplandı. Böylece Rüzgar bebeğe ve ailesine en güzel bayram hediyesi verilmiş oldu. Fotoğraf: Bolu,(DHA)

  • Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği tarafından Rüzgar bebek için düzenlenen yardım gecesinde 18 milyon TL yardım toplandı. Fotoğraf: Bolu,(DHA)

  • Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği tarafından Rüzgar bebek için düzenlenen yardım gecesinde 18 milyon TL yardım toplandı. Fotoğraf: Bolu,(DHA)

Continue Reading
Reklam