Politika

Siyasilerden, Sırrı Süreyya Önder için başsağlığı mesajı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “TBMM Meclis Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Sırrı Süreyya Öndere Allahtan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

VEFATINI DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Önderin vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili, DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder kardeşimin vefatını, derin bir üzüntüyle öğrendim. Siyasi nezaketi, duruşu ve mütevazı kişiliğiyle herkesin saygısını kazanmış değerli bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE GAYRETİYLE HATIRLANACAK

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mesajında, “Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi altında bulunduğu hastanede hayatını kaybeden TBMM Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Öndere Allahtan rahmet diliyorum. Merhum Sırrı Süreyya Önder; samimi kişiliği, insani yönü, birçok konuda sergilediği uzlaşmacı tavrı ve terörsüz bir Türkiye idealine katkı sunma gayretiyle daima hatırlanacaktır. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Ailesinin, yakınlarının ve sevenlerinin başı sağ olsun” açıklamasında bulundu.

ÖMRÜNÜN SON DEMLERİNİ TERÖRSÜZ TÜRKİYE İÇİN SEFERBER ETTİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de “TBMM Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili dostumuz, arkadaşımız Sırrı Süreyya Önderi kaybettik. İnsanımızın tüm sorunlarıyla ilgili, tüm hikayelerini taşıyan değerli bir sanat ve siyaset adamıydı. Ömrünün son demlerini Terörsüz Türkiye hedefi için seferber etti. Allah rahmet eylesin. Değerli ailesinin, DEM Parti’nin, yüce Meclis’in ve aziz milletimizin başı sağ olsun” mesajını paylaştı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version