Spor

Sivasspor, Trabzonspor maçına salonda ve sahada hazırlanıyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sivasspor, Süper Lig’in 13’üncü haftasında kendi sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün fitness salonunda ve sahada yaptığı çalışmayla devam etti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Takım günün ilk çalışmasında fitness salonunda koordinasyon ve kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi. Daha sonra sahaya çıkan sporcular teknik direktör Servet Çetin yönetiminde ısınma hareketleri yaptı. Ardından sınırlı alan pas çalışmaları gerçekleştiren kırmızı beyazlı ekip, yarım sahada yapılan çift kale maçla idmanı tamamladı.

Ülkelerinin milli takım kampında bulunan sporcular idmanda yer almazken, Modou Barrow ise düz koşu yaptı. Takım yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor ile Trabzonspor 27 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Yeni 4 Eylül Stadı’nda karşılaşacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Antrenmandan görüntüler

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

-Fitness salonu görüntüsü

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version