Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Sitenin makine dairesinde metan gazı patlaması: 2 işçi ağır yaralı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, sabah saatlerinde Kadınlar Denizi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre; Kuşadası Belediyesi Temizlik İşlerinde görevli işçiler Serdar Karşal ile Ferman Güzhan, sinek ilaçlaması yapmak için bölgedeki bir sitenin makine dairesine girdi. Belediye işçilerinin makine dairesine sinek ilacı sıktığı sırada, biriken metan gazı patladı. Patlamada 2 işçi, yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Önce Kuşadası Devlet Hastanesine ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesine kaldırılan işçilerin durumlarının ağır olduğu belirtildi. Olay ilgili soruşturma başlatıldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir sitenin sinek ilaçlaması yapılan makine dairesinde metan gazının patlaması sonucu Kuşadası Belediyesi'nde görevli 2 işçi yaralandı. Fotoğraf: Kuşadası (Aydın), (DHA)

  • Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir sitenin sinek ilaçlaması yapılan makine dairesinde metan gazının patlaması sonucu Kuşadası Belediyesi'nde görevli 2 işçi yaralandı. Fotoğraf: Kuşadası (Aydın), (DHA)

Continue Reading
Reklam