Türkiye

Şırnak’ta kaçakçılık operasyonlarında 56 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ŞIRNAK’ta, jandarma ve polis ekiplerince son bir haftada kaçakçılık olaylarına yönelik düzenlenen operasyonlarında 56 kişi gözaltına alındı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 17- 23 Ekim tarihleri arasında kent genelinde ve Habur Sınır Kapısı’nda kaçakçılık olaylarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 56 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerindeki aramalarda 1150 paket kaçak sigara, 100 puro, 29 cep telefonu, 21 cep telefonu aksesuarı ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version