Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Şırnak- Yağış nedeniyle istinat duvarı çöktü, evin temeli ortaya çıktı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ŞIRNAKın Beytüşşebap ilçesinde yağış nedeniyle bir evin alt tarafındaki istinat duvarı çöktü. Kayan toprak nedeniyle temeli ortaya çıkan ev, kullanılamaz hale geldi.

İlçede son bir haftada aralıklarla etkili olan yağışların ardından dün Ali Çavuş Mahallesinde Metin Kılıça ait evin alt kısmındaki istinat duvarı çöktü. Duvarın çökmesi ile altındaki toprağın da kaydığı evin temeli ortaya çıktı. Olay sırasında evde kimsenin bulunmadığı bildirilirken, yapı kullanılamaz hale geldi. Yaşanan olay sonrası mağdur olduğunu belirten Metin Kılıç, yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

Haber ve Kamera: Emin BAL/ŞIRNAK

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam