Güvenlik

Şırnak- Kavgayı ayırmaya çalışırken öldü; soruşturmada 3 tutuklama

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ŞIRNAKın Silopi ilçesinde 2 aile arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken silahla vurulan Asker Yılmazerin (32) hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 18 şüpheliden 3ü tutuklandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, 17 Haziranda gece saatlerinde Silopi ilçesi Başköy köyünde meydana geldi. Aytış ve Kösen ailelerinin çocukları arasında bilinmeyen nedenle çıkan kavgaya, yetişkinler de karıştı. Taş, sopa ve silahların da kullanıldığı kavga, Habur-Silopi kara yolunda da sürdü. Kavgada, aileleri ayırmaya çalışırken silahla vurulan Asker Yılmazer ve taraflardan 6 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarla bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Yılmazer, kurtarılamadı. Kavga cep telefonu kamerasına yansırken, 18 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3ü tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

Haber-Kamera: Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak),

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version