Türkiye

SİLİVRİ’DE BUĞDAY TARLASI ALEV ALEV YANDI

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Silivri’de buğday tarlasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yangında 150 dönüm buğday tarlası zarar gördü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Yangın, saat 18.00 sıralarında Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan buğday tarlasında çıktı. Buğday tarlasının yandığını görenlerlerin bildirmesiyle İstanbul İtfaiye Müdürlüğü, Gümüşyaka, Silivri, Değirmenköy, Çavuşlu, Çatalca, Büyükçekmece, Kıraç, Avcılar ile Çerkezköy itfaiye ekipleri ve Silivri Belediyesi Su İkmal araçları sevk edildi. Ekipler, rüzgârın kuvvetli olmasından dolayı evlere sirayet etmeden güçlükle kontrol altına alarak yangını söndürdü. Çıkan yangında 150 dönüm buğday tarlası yanarak zarar gördü.

100 TON BUĞDAY YANARAK ZARAR GÖRDÜ

Yanan Buğday tarlasının sahibi Mert Esen, “Bu Türkiye’nin malıydı. Böyle ihtiyaç olan bir zamanda insanların duyarsız olması, atılan bir sigara izmaritten dolayı…. Bu tarladan rekor hedef bekliyorduk. Yanan yerde 100 ton buğday bekliyorduk” dedi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

—————-

– Yanan tarladan cep telefon görüntüsü

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

– Ekiplerin soğutma çalışması yapması

– Genel ve detaylar

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version