Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Silahlı kavgada öldürülmüştü; toprağa verildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi 22’nci Cadde’de boş bir arazide meydana geldi. Ethem Tatlı, oğlu M.T. ve yeğeni V.T. ile aralarında husumet bulunan S.Y. ve A.Y. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Ethem Tatlı, oğlu ve yeğeni, S.Y. tarafından tabancayla vuruldu. Ethem Tatlı hayatını kaybederken, oğlu ve yeğeni ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kayseri Devlet Hastanesi morgundaki otopsi işlemlerinin ardından Ethem Tatlı’nın cenazesi, bugün ailesi tarafından teslim alınarak Hacılar ilçesi Karpuzsekisi Mahalle Cami’ne getirildi. Ethem Tatlı’nın cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Yaralılardan M.T. ve V.T.’nin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, olayın ardından S.Y. ile A.Y.’nin vurulan Ethem Tatlı, yeğeni ve oğlunun yanından uzaklaşma anları cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, vurulan Tatlı, oğlu ve yeğeninin yerde olduğu, 2 şüphelinin ise olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Kayseri’de husumetli oldukları S.Y. tarafından tabancayla vurularak öldürülen Ethem Tatlı toprağa verildi. Fotoğraf: Kayseri, (DHA)

  • Kayseri’de husumetli oldukları S.Y. tarafından tabancayla vurularak öldürülen Ethem Tatlı (Fotoğrafta) toprağa verildi. Fotoğraf: Kayseri, (DHA)

  • Kayseri’de husumetli oldukları S.Y. tarafından tabancayla vurularak öldürülen Ethem Tatlı toprağa verildi. Fotoğraf: Kayseri, (DHA)

Continue Reading
Reklam