Spor

Serdal Adalı İzmir’de Beşiktaşlılarla buluştu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Baloda konuşan Serdal Adalı, İzmir’in Beşiktaş için stratejik bir merkez haline geldiğini ifade etti. Dokuz Eylül Üniversitesi ile imzalanan protokolün sıradan bir spor okulu iş birliği olmadığını belirten Adalı, bu adımla İzmir’in Beşiktaş altyapısının önemli merkezlerinden biri olacağını söyledi. Ege Bölgesi’ndeki yetenekli gençlerin Beşiktaş disiplini ve ahlakı ile yetiştirileceğini dile getiren Adalı, İzmir’in enerjisinin kulübün geleceğine doğrudan katkı sağlayacağını vurguladı. EBİAD’ın bu süreçte üstlendiği rolün çok kıymetli olduğunu ifade eden Adalı, İzmirli Beşiktaşlı iş insanlarına destekleri için teşekkür etti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

EBİAD Başkanı Mahir Kaplan ise derneğin İzmir’de yaklaşık kırk yıldır süregelen Beşiktaş örgütlülüğünün bir parçası olduğunu belirtti. Dokuz Eylül Üniversitesi ile yapılan iş birliğinin İzmir için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Kaplan, EBİAD olarak bu sürecin arkasında kararlılıkla duracaklarını ifade etti. Eğitim ve sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirten Kaplan, bugüne kadar hayata geçirilen kütüphane, etüt merkezi ve çevre projeleriyle yüzlerce gence ulaşıldığını aktardı. Balo yapılan çekilişin ardından renkli görüntülerle sona erdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version