Emeklilik

Selçuk Süzen, “Suriyeliler emeklilerden daha fazla alıyor”

Selçuk Süzen, “Suriyeliler emeklilerden daha fazla alıyor”

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Selçuk Süzen: “Suriyeliler Emeklilerden Daha Fazla Alıyor”

Birleşik Emekliler Sendikası Gebze Temsilcisi Selçuk Süzen, yaptığı basın toplantısında Suriyelilere bayram ikramiyesi olarak 9 bin TL verilirken, emeklilere sadece 3 bin TL ödendiğini vurguladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Birleşik Emekliler Sendikası’ndan Sert Eleştiriler

Bugün Birleşik Emekliler Sendikası Gebze Temsilciliği tarafından düzenlenen basın toplantısında Selçuk Süzen, emeklilerin karşı karşıya olduğu ekonomik zorluklara dikkat çekti. Toplantıda, sendikanın kuruluş amaçları ve faaliyetleri anlatılırken, Süzen, “2022 yılında tamamen emeklilerin haklarını savunmak amacıyla kurulan sendikamız, siyasi partilerden bağımsız olarak faaliyet gösteriyor,” dedi.

Süzen, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntılarının altını çizerek, “12 bin 500 TL maaş alan bir emekli, bu parayla bırakın geçinmeyi, ev kirasını bile ödeyemiyor,” ifadesini kullandı.

“Ekonomik Zorluklar Emeklileri Zor Duruma Sokuyor”

Süzen, iktidarı sert bir dille eleştirerek, emeklilerin yaşadığı sıkıntılara değindi:

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

“Bugün Suriyeliler bizden daha fazla maaş alıyor. Onların maaşı 13 bin TL’ye yükseldi, ara zam aldılar. Bayram ikramiyesi olarak 9 bin TL aldılar, biz ise sadece 3 bin TL ile yetinmek zorunda kaldık.”

Toplantıda Gebze’deki emeklilerin imza kampanyaları ve basın açıklamalarıyla seslerini duyurmaya çalıştıklarını belirten Süzen, maalesef bir sonuç alamadıklarını dile getirdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Emeklilerin Sıkıntıları Büyüyor

Süzen ayrıca, kızını üniversiteden almak zorunda kalabileceğini, çünkü geçim sıkıntısı nedeniyle onu okutmanın zorlaştığını belirtti. “Bu iktidar emekliyi ve işçiyi sevmiyor,” diyen Süzen, bir emekli olarak iş aradığını fakat kimsenin onu işe almadığını da sözlerine ekledi.

BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN…

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version