Ekonomi

Selçuk Geçer Seçimi İşaret Ederken Büyük Patlama Bekliyor: “Elinde Bunu Bulunduran Bayram Edecek”

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçim sonrasını değerlendirerek çarpıcı tahminlerde bulundu.

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçim sonrasını değerlendirerek çarpıcı tahminlerde bulundu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçim sonrası için çarpıcı bir tahminde bulunarak “Merkez Bankası’nın politikası ile seçim sonrası büyük patlamaya hazır olun” dedi. Geçer’in uyarısıyla birlikte milyonlarca yatırımcı farklı yatırım araçlarında pozisyon alıyor. Son dönemlerde Altın, döviz, mevduat faizi, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçları popülerliğini arttırmış durumda.

Fatih Karahan’ın atanmasıyla ilgili açıklamalar piyasada olumlu karşılanırken, Karahan’ın yüzde 73 enflasyon beklentisi dikkat çekiyor. Geçer, Karahan’ın enflasyon tahminine yanıt vererek, “Mayısta enflasyon zirve yapıyor. Fatih Karahan vatandaşa şunu demek istiyor; ‘seçimden sonra döviz alacak başını gidecek’. Mayısta o döviz hareketi en iyi ihtimalle zaten 40 liranın üzerinde olacak” şeklinde konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version