Türkiye

Şehit Uzman Çavuş Çakır, Osmaniye’de son yolculuğuna uğurlandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Edirnede 102nci Topçu Alay Komutanlığında görevli Topçu Uzman Çavuş Servet Ökkeş Çakır, dün araç kazasında yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Çakır, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şehidin cenazesi, askeri törenin ardından memleketi Osmaniyeye getirildi. Hastane morgundan alınan şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, ilk olarak helallik alınması için merkez Haraz Mahallesi’ndeki baba ocağına götürüldü. Şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit Topçu Uzman Çavuş Servet Ökkeş Çakırın 3 yıl önce annesi Melek Çakır’ı, çocuk yaşta ise babası Ökkeş Çakır’ı kaybettiği, 6 kardeşin de en küçüğü olduğu belirtildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Şehidin cenazesine; ailesi, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, protokol üyeleri, askeri yetkililer, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Servet Ökkeş Çakırın yaklaşık 1 yıl önce evlendiği Pınar Çakır, eşinin üniformasına sarılıp gözyaşı döktü.

Şehit Servet Ökkeş Çakır için Yeşil Camide ikindi vakti cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Ali Çakmakın kıldırdığı namazın ardından, dualarla Karaçay Mezarlığı’na götürülen şehit Çakır, annesi Melek Çakır’ın mezarının yanında toprağa verildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version