Türkiye

Sarıyer’de restorandaki yangına hortumla müdahale

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sarıyer’de 2 katlı restoranın giriş katında yangın çıktı. Çalışanların hortumla su sıkarak müdahale ettiği yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken restoranda hasar oluştu. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Yeniköy Köybaşı Caddesi üzerindeki 2 katlı restoranda saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Klima motorunda bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevler kısa sürede restoranın arka kısmında bulunan bölümü kapladı. Yangını gören çevredekiler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Restoran çalışanları yangına hortumla su sıkarak müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.  Yangında ölen ya da yaralanan olmazken restoranda hasar oluştu.

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version