Türkiye

Sarıyer’de denize giren çocuk dalgalara kapılarak kayboldu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SARIYER’de arkadaşları ile birlikte yüzmek için denize giren Berat Keskin (14) dalgalara kapılarak kayboldu. Keskin’i arama çalışmaları devam ediyor. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay dün saat 15.00 sıralarında Kısırkaya Plajı’nda meydana geldi.  İddiaya göre, yüzmek için Gaziosmanpaşa’dan Kısırkaya Plajı’na gelen dört arkadaş denize girdi. Bu sırada Berat Keskin (14) bir anda dalgalara kapıldı. Arkadaşları yardıma koştu ancak Keskin bir anda dalgaların arasında gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine Sahil Güvenlik dalgıçları, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denizde yapılan arama çalışmalarına helikopter destek verdi. Ancak Keskin’e ulaşılamadı. Keskin’in bulunması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Keskin’in kaybolduğu anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, Keskin’i kurtarmak için denize açılan iki arkadaşı ve plajda bir kadının koşuşturduğu anlar yer alıyor.  

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version