Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Şanlıurfa’da defin öncesi ‘park’ gerginliği; 9 yaralı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ŞANLIURFAda defin öncesi cenaze sahipleri ile polisler arasında park nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile çıkan arbedede 9 kişi yaralandı.

Olay, Bediüzzaman Aile Mezarlığında meydana geldi. Hayatını kaybeden Bege Karakuşun cenazesi için mezarlığa gelen yakınları, araçlarını yol kenarına park etti. Bu sırada bölgede görevli polis ekipleri, trafik akışının engellendiği gerekçesiyle araçların kaldırılmasını, aksi takdirde cezai işlem uygulanacağını söyledi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmaya çevredekilerin de katılmasıyla arbede yaşandı.

YOLU KAPATTILAR

Bölgeye takviye ekipleri sevk edilirken; dağılmayan kalabalığa polis, biber gazı ve copla müdahale etti. Kavgada aralarında iş insanlarının da bulunduğu 9 kişi, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı. Diğer yandan cenazeye katılan bazı kişiler, polisin müdahalesine tepki göstererek yolu kapattı. Yine polisin müdahalesi yol açılırken, söz konusu cenaze gecikmeli olarak toprağa verildi.

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: -ŞANLIURFA – DHA

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam