Kültür

Sanat ve seyahatin harmanlandığı sergi kapılarını açtı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

22 ülkeden 67 çağdaş sanat galerisi ve müzenin temsil ettiği sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergi,  Haliç’te yer alan Tersane İstanbul’da kapılarını açtı. Bugün kapılarını açan ve 1 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek sergide; sanatçıların gözünden sanat ve seyahati harmanlayarak kendi yaratıcılıkları çerçevesinde oluşturdukları sanat eserleri yer alıyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Türk Hava Yolları’nın yolcu programı Miles&Smiles ve Contemporary Istanbul iş birliğiyle Haliç’te yer alan Tersane İstanbul’da gerçekleşecek sergi ziyaretçilerine kapılarını açtı. 27 Eylül- 1 Ekim tarihleri aralığında 22 ülkeden 67 çağdaş sanat galerisi ve müzenin temsil ettiği sanatçıların eserleri ziyaret edilebilecek.

KAPLUMBAĞA TERBİYECİSİNDEN ANDY WARHOL’A…

Seramik sanatçıları Ertuğrul Güngör & Faruk Ertekin’in gözünden seyahatin sanatla harmanlandığı sergide çini ve seramik yüzeyler üzerinde ve üç boyutlu formlarda sır altı ve sır üstü boyama tekniği, serbest sürüş teknikleriyle çalışıldı.  Yine aynı şekilde markanın görsel öğesi olarak konumlandırılan “Ampersand”ın geleneksel çini sanatı motifleriyle tasarlanmış bir versiyonu da sergide yer alacak. Projede kaplumbağa terbiyecisinden Andy Warhol’a, müzelerden kamusal heykellere kadar uzanan sanatın insanları ve kültürleri birleştirme gücüne dikkat çekmeyi hedefleniyor.

 

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version