Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Samsunsporlu taraftar 12 günde 10 bin 300 kilometre yol kat edip Yunanistan’a maça geldi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında Panathinaikos ile karşılaşacak Samsunspor’un taraftarları, Atina’nın Kallimarmaron semtinde bir araya geldi. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen kırmızı-beyazlı taraftarlar, ellerindeki bayraklarla kenti renklendirdi. Samsunspor tezahüratlarıyla Atina sokaklarını inleten taraftarlar, maç öncesinde takımlarına destek gösterisinde bulundu. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, taraftarların coşkulu kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

12 GÜNDE 10 BİN 300 KİLOMETRE KAT ETTİM

Taraftarlar ilk maçtan umutlu olduğunu belirtirken, 12 günde 10 bin 300 kilometre kat edip Atina’ya ulaştığını belirten Tamer Tamtürk, “Samsunluyum ama buraya bir hikaye ile geldim. Bunu bir kaç ay önce planlamıştık. Sonra uluslararası çapta başvurularımızı yaptık. Bir Avrupa kupası maçına en uzaktan gelen taraftar olmak için. Moğolistan’dan yola çıktım. Sadece karayolu, tren yolu kullanarak tam 10 bin 300 km uzak mesafeden geliyorum. Moğolistandan Sibiryanın bozkırlarından geliyorum. Çok uzaktan geliyorum yani Rusya topraklarını, Belarusu geçtim. Sonra Polonya, Macaristan üzerinden Belgrad üzerinden buraya geldim. Tam 12 gündür yollardayım. İnşallah diyecek bu yolculuğa ve bugün iyi bir sonuçla ayrılacağız buradan” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam