Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Samsun’da tavuktan zehirlenen işçi sayısı 225’e çıktı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Tekkeköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde bir yemek şirketi tarafından verilen tavuk suyu çorbası, pilav, etli türlü ve magnolya tatlısı sonrası rahatsızlanan işçiler, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan 225 işçiden 5’inin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. Tavuktan olduğu değerlendirilen zehirlenme durumunun, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri tarafından gıda ürünlerinde yapılan analizlerden gelecek sonuca göre karar alınacağı belirtildi. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen yemek şirketi yetkilisi, aşçı ve gıda mühendisinin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Samsun’daki Merkez Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 11 farklı fabrikada çalışan toplam 225 işçi, öğle yemeğinin ardından mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayetleriyle hastanelere kaldırıldı. Fotoğraf: Berkay YILDIZ / Samsun, (DHA)

  • Samsun’daki Merkez Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan 11 farklı fabrikada çalışan toplam 225 işçi, öğle yemeğinin ardından mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayetleriyle hastanelere kaldırıldı. Fotoğraf: Berkay YILDIZ / Samsun, (DHA)

Continue Reading
Reklam