Türkiye

Samsun’da baba ve 2 kızının öldüğü heyelana ilişkin 1 gözaltı- Yeniden

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Canik ilçesi Toptepe Mahallesi’nde dün saat 22.30 sıralarında dağdan kopan toprak ve kaya parçaları bir alışveriş merkezinin yanındaki akaryakıt istasyonunun araç yıkama bölümüne düştü. Burada araçlarını yıkatan 4 kişilik Kaya ailesi, göçük altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu anne Çiğdem Kaya (31) yaralı olarak göçük altından çıkarılıp, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Daha sonra iş makinelerinin desteğiyle baba Adem Kaya (36) ve kızları Açelya (5) ve Alya Kaya’nın (7) cansız bedenleri ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan anne Çiğdem Kaya, saat 02.00’de ayaklarından ve kollarından ameliyata alındı. Annenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İŞ YERİ SAHİBİ ARANIYOR

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında akaryakıt istasyonu mesul müdürü K.Y. gözaltına alındı. Akaryakıt istasyonu sahibi M.Z.G.nin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

BABA VE KIZLARI İKİNDİDE TOPRAĞA VERİLECEK

Yaklaşık 1 sene önce İstanbul’un Bağcılar ilçesinden Samsun’un İlkadım ilçesine taşınan, bir fabrikada CNC operatörü olarak çalışan Adem Kaya ve kızları Açelya ve Alya Kaya’nın bugün ikindi namazında Terme ilçesi Akçay Karacalı Mahallesi’nde toprağa verileceği belirtildi.

Alışveriş merkezi 4 Temmuz 2012 tarihinde de sel felaketi yaşamıştı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version