Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Samsun- Takla atıp karşı yöne geçen otomobilin 2 araca çarptığı kaza kamerada: 4 yaralı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SAMSUN’un Canik ilçesinde otomobilin takla atıp karşı yöne geçerek 2 araca çarptığı kazada 4 kişi yaralandı. Kaza, araç kamerasına yansıdı.

Kaza, dün Atatürk Mahallesi çevre yolu üzerinde meydana geldi. S.Ç.’nin kontrolünü yitirdiği 54 AOT 838 plakalı otomobil, refüjdeki elektrik direğine çarpıp takla atarak karşı yöne geçip H.A. yönetimindeki 61 AJZ 699 plakalı otomobil ile M.E.Ç. yönetimindeki minibüse çarptı. Kazada, otomobildeki H.Ç., M.A.Ç. ve T.Ç. ile minibüsteki H.Ç., yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ekiplerin müdahalesi sonrası hastaneye götürülüp, tedaviye alındı.

Bir otomobilin araç kamerasına yansıyan kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haber: Emre ÖNCEL/SAMSUN,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam