Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Şakalaştığı okul arkadaşı, taşla Hasan Berat’ı hastanelik etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Mehmet Beğen Ortaokulu öğrencisi Hasan Berat Güldağı, 8 Aralık’ta okul takımının antrenmanına gitti. Antrenman çıkışı Güldağı ile okul ve takım arkadaşı T.F. yolda yürürken şakalaşmaya başladı. T.F. iddiaya göre bir süre sonra, Hasan Berat Güldağının önce ayağına, sonra da başına taş attı. Başından yaralanan Güldağı, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Buradaki tedavisinin ardından Hasan Berat Güldağı, taburcu edildi. Hastanede fizik tedaviye devam eden Hasan Berat Güldağı, yaşadıklarını anlattı:

“Okul takımın antrenmanına gittik. Çıktık oradan, giderken şakalaştık. Dart falan attık birbirimize. İlk başta ayağıma taş attı. Biraz durdum, ayağıma baktım bir şey var mı diye. Ondan sonra Ne yapıyorsun, yürüyemiyorum, çok ağrıdı dedim. O da beni itti. O sırada yerden taş aldı, kafama attı. Çok yakındık zaten. Yandaki ablalar yardım etti, beni hastaneye götürdüler. Yoğun bakıma aldılar. Her yerim çok ağrıyordu. Çok kanadı. Ameliyat oldum çıktım. Bacaklarımda ve kollarımda çok ağrı oldu. Geceleri hiç uyuyamadım ağrıdan. Hala fizik tedavim devam ediyor” diye konuştu.

TAHLİYE OLMASINA TEPKİ

Taha Güldağı oğlunu yaralayan T.F.nin 6 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldığını belirterek, şunları söyledi:

“Bana, telaş yapmayayım diye düşme olayı dediler. Hastaneye gittiğimde, kötü bir durumla karşılaştık. Kafatasında ezilme, kırık parçaları varmış. Beyin zarında yırtılmış, beyin hava almış. Meramdaki hastaneden Konya Şehir Hastanesi’ne sevk olduk. Yoğun bakımda kaldı. Beyinde kanama olduğu için ertesi gün ameliyata alamadılar. Kanı yavaşlatmak için ilaç tedavisi sonrası ameliyata aldılar ve 4 saat süren ameliyat oldu. Beynindeki kemikler o kadar parçalandığı için kemikleri yerine koyamamışlar ve titanyum parça takmışlar. 36 tane vidayla tutturmuşlar kafasına. Üzücü bir olay. Pıhtı attığı için de sol kolunu tam kullanamıyor. Ayaklarında da sorun var. Fizik tedavisi görüyor. Çok üzgünüz. Biz hastanede halen tedavi görürken oğlumu yaralayan çocuk, nasıl serbest bırakılıyor. Daha biz hastanede yatarken serbest kaldı. Nasıl adalet sistemi? Ben hastaneden çocuğumu çıkaramadan, diğer çocuk tahliye oluyor ve sosyal medya hesaplarından Baba tahliye diye paylaşım yapıyor. Çocukta bir çekinme yok. Yapılan çok güzel bir hareketmiş gibi paylaşımda bulunuyor. Biz adalet istiyoruz. Oğlum, 8inci sınıf öğrencisi ve LGS sınavına girecek, derslerinden geri kaldı. Sınava nasıl girecek.”

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Konya’da 8'inci sınıf öğrencisi Hasan Berat Güldağı (13) (Fotoğrafta), okul arkadaşı T.F. ile şakalaşırken, kafasına taş atması sonucu yaralandı. Fotoğraf: Konya,(DHA)

  • Konya’da 8'inci sınıf öğrencisi Hasan Berat Güldağı (13), okul arkadaşı T.F. ile şakalaşırken, kafasına taş atması sonucu yaralandı. Fotoğraf: Konya,(DHA)

  • Konya’da 8'inci sınıf öğrencisi Hasan Berat Güldağı (13), okul arkadaşı T.F. ile şakalaşırken, kafasına taş atması sonucu yaralandı. Fotoğraf: Konya,(DHA)

  • Babası Taha Güldağı (Fotoğrafta), oğlunu yaralayan T.F.'nin 6 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldığını belirtti. Fotoğraf: Konya,(DHA)

  • Babası Taha Güldağı,''Ben çocuğumu hastaneden çıkarmadan, diğer çocuk tahliye oluyor ve sosyal medya hesaplarından 'Baba tahliye' diye paylaşım yapıyor. Adalet istiyoruz'' dedi. Fotoğraf: Konya,(DHA)

  • Konya’da 8'inci sınıf öğrencisi Hasan Berat Güldağı (13) (Fotoğrafta), okul arkadaşı T.F. ile şakalaşırken, kafasına taş atması sonucu yaralandı. Fotoğraf: Konya,(DHA)

  • Konya’da 8'inci sınıf öğrencisi Hasan Berat Güldağı (13) (Fotoğrafta), okul arkadaşı T.F. ile şakalaşırken, kafasına taş atması sonucu yaralandı. Fotoğraf: Konya,(DHA)

Continue Reading
Reklam