Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

‘Şaka’ için pencereden sarkıtıldığı belirtilen 15 yaşındaki öğrenci, 8 metreden düştü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 11 Eylülde saat 15.00 sıralarında, 29 Ekim Mahallesindeki Buca Atatürk Spor Lisesinde meydana geldi. İddiaya göre; lise 1inci sınıf öğrencisi S.E.S. (15), okul arkadaşı S.K.yi, bacaklarından tutup, pencereden sarkıttı. S.K., ikinci katın penceresinden 1 metre aşağıya kantinin sundurmasına düştü. Burada mahsur kalan S.K., tekrar içeri girmek istedi. Ancak S.E.S., bu kez de pencereyi kapattı. Bunun üzerine S.K., yan taraftaki diğer pencereye yöneldi ancak S.E.S., o pencereyi de kapattı. Bu sırada S.K.nin bastığı sundurmadaki eternit çöktü. Yaklaşık 8 metre yükseklikten düşen S.K. yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan S.K.nin kolunda parçalı kırık olduğu belirlendi. Ameliyat edilen S.K., tedavisinin ardından taburcu edildi.

ÖZÜR BİLE DİLEMEDİLER

Yaşadıklarını anlatan S.K., “Kolumda parçalı kırık var, vida takıldı. S.E.S.nin şaka olarak düşündüğü hareketin sonu böyle oldu. Böyle şaka olmaz. Bir daha yapmasın” dedi.

Yeğeni S.K.nin ölümden döndüğünü ifade eden Zehra Külcüler (41), “Mağduruz. Beyin kanaması bile geçirebilirdi. Biz başta karşı taraftan şikayetçi olmadık ancak özür bile dilemediler. Şimdi avukatlarımız konuyla ilgileniyor, şikayetçiyiz. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız” diye konuştu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • İzmir'in Buca ilçesinde, bir arkadaşı tarafından 'şaka olsun' diye okulun ikinci kat penceresinden sarkıtılan 15 yaşındaki lise öğrencisi S.K. (Sağda) yaklaşık 8 metre yükseklikten düştü.Zehra Külcüler (Solda).Fotoğraf:İzmir,(DHA)

  • İzmir'in Buca ilçesinde, bir arkadaşı tarafından 'şaka olsun' diye okulun ikinci kat penceresinden sarkıtılan 15 yaşındaki lise öğrencisi S.K. (Fotoğrafta) yaklaşık 8 metre yükseklikten düştü.Fotoğraf:İzmir,(DHA)

  • İzmir'in Buca ilçesinde, bir arkadaşı tarafından 'şaka olsun' diye okulun ikinci kat penceresinden sarkıtılan 15 yaşındaki lise öğrencisi S.K. (Solda) yaklaşık 8 metre yükseklikten düştü.Zehra Külcüler (Sağda).Fotoğraf:İzmir,(DHA)

Continue Reading
Reklam