Güvenlik

Rüveyde Berra’nın böbrek ve korneaları nakil bekleyen 2 hastaya umut oldu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, 28 Temmuzda saat 21.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi Menderes Caddesinde meydana geldi. Virajda E.Y.’nin (19) kontrolünü kaybettiği 35 AKJ 800 plakalı otomobil, park halindeki 35 ZND 01 plakalı kamyona çarptı. Kazada otomobil sürücüsü E.Y. ile yanındaki G.A. (18), Y.Y. (18) ve Rüveyda Berra Acar (18) yaralandı. Yaralılar Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olduğu için Katip Çelebi Üniversitesi İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Rüveyda Berra Acarın önceki gün beyin ölümü gerçekleşti. Acarın böbrekleri ve korneaları yakınları tarafından bağışlandı. Acarın dün yapılan ameliyatla alınan organları nakil bekleyen 2 hasta için umut oldu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Öte yandan Acarın cenazesi bugün öğlen Ödemiş Hamdibey Camiinden kılınan namazın ardından Ahrandı Mezarlığında toprağa verildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version