Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Rize’de ahşap yapının altına kalarak ölen 2 kişi için cenaze namazı kılındı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, dün öğle saatlerinde ilçenin Erenler köyünün Karaoğlu mevkiinde meydana geldi. Yamaç arazide içerisinde arı kovanı yerleştirmek için kullanılan ahşap yapı, parçalarının sökülmesi sırasında devrildi. Mehmet Şahin (79), Yunus Şahin ve Emir Kar, devrilen yapının tahta parçaları altında kaldı. İhbarla bölgeye sağlık, AFAD ile jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Karın hayatını kaybettiği belirlendi. Bulundukları yerden çıkartılan 2 yaralı, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Yunus Şahin, hastanede kurtarılamadı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Mehmet Şahinin hastanede tedavisi sürerken, hayatını kaybedenler için ilçedeki Hacıbaşı Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Güneysu Kaymakamı Eyüp Gürdal ile çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle vaktinin ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yunus Şahin, ilçedeki aile kabristanlığına toprağa verilirken; Emin Karın cenazesi İstanbula gönderildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Rize'nin Çayeli ilçesinde arı kovanlarının bulunduğu ahşap yapının devrilmesi sonucu tahta parçalarının altında kalarak hayatını kaybeden Emin Kar (59) ile Yunus Şahin (65) (Fotoğrafta) için cenaze namazı kılındı. Fotoğraf: Rize,(DHA)

  • Rize'nin Çayeli ilçesinde arı kovanlarının bulunduğu ahşap yapının devrilmesi sonucu tahta parçalarının altında kalarak hayatını kaybeden Emin Kar (59) (Fotoğrafta) ile Yunus Şahin (65) için cenaze namazı kılındı. Fotoğraf: Rize,(DHA)

Continue Reading
Reklam