Güvenlik

‘Postacı’ kılığına bürünen polis, uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi gözaltına aldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KÜTAHYA’da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda postacı kılığına bürünen polis, 4 şüpheliyi yakalayarak, gözaltına alındı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu sattığı tespit edilen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Postacı kılığına giren polis ekipleri, şüphelilerin evlerine baskın yaptı. Operasyonda şüpheliler M.S., R.Ö., S.Ö. ve H.T. yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 11,11 gram metamfetamin, 10,69 gram bonzai ve 1,23 gram esrar maddesi ile 2 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilerek ifadesi alınan 4 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version