Güvenlik

Polisle çatışıp 6 saat sonra teslim olan şüpheli, tedavisinin ardından tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 24 Haziran günü akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi Harmanlık Sokak’ta meydana geldi. Hakkında yakalama kararı bulunan Engin Ö., polis ekiplerinin kendisini takip ettiğini fark edip silahla ateş açtı. Polisin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ayağından yaralanan şüpheli, sokakta motosiklet satışı yapılan iş yerine girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve özel harekât ekibi sevk edildi. Bölge güvenlik çemberine alınırken, Sakarya Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da olay yerine gelerek çalışmaları koordine etti. Yaklaşık 6 saat süren ikna çabalarının ardından Engin Ö., silahını bırakarak teslim oldu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Hastanede tedavisi tamamlanan Engin Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Engin Ö., ‘silahla tehdit’, ‘görevi yaptırmamak için direnme’ ve ‘ruhsatsız silah taşıma’ suçlamalarıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version