Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Polise bıçakla saldıran uyuşturucu bağımlısı, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 11.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Kiremithane Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesi, uyuşturucu bağımlısı ve şizofreni hastası E.D.’nin tedavi görmesi için 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Talep üzerine adrese Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezinde (AMATEM) görevli sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tedaviyi reddeden E.D., polise ve sağlık ekiplerine mukavemet gösterdi. Bunun üzerine adrese özel harekat polisleri yönlendirildi. E.D. polislere bıçakla saldırınca polisler havaya uyarı ateşi açtı. E.D. saldırıyı sürdürünce ekipler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirdi. Yaralanan E.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen ve şizofreni hastası olan E.D., polis ekiplerine bıçakla saldırınca ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Fotoğraf: Yusuf YILDIZ/Adana, (DHA)

Continue Reading
Reklam