Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Polis kontrolünden kaçtı, 2 gün sonra ırmakta ölü bulundu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Hakkında denetimli serbestlik kararı bulunan Şerafettin İkiz ile bir arkadaşı, 3 Şubat’ta Amasya’nın Suluova ilçesinde yapılan polis denetiminden otomobille kaçtı. İkiz, Paşapınar mevkisine geldiğinde otomobili terk edip uzaklaştı. Diğer şüpheli ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İkiz eve gelmeyince ailesi, Havza Jandarma Komutanlığı’na kayıp ihbarında bulundu. AFAD ve jandarma ekipleri, ihbar üzerine İkiz’in son görüldüğü bölgede çalışma başlattı. Ekipler, Paşapınar Mahallesi’ndeki Tersakan Irmağı’nın debisinin yükseldiği bölgede Şerafettin İkize ait cep telefonu buldu. Bugün saat 03.00 sıralarında telefonun bulunduğu bölgenin yaklaşık 2 kilometre uzağında ırmakta köprünün altında İkiz’in cansız bedeni bulundu. İkiz’in cesedi, inceleme sonrası otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na götürüldü.

Şerafettin İkiz’in ölüm nedeninin, otopsinin ardından belli olacağı bildirildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Samsun’un Havza ilçesinde polis kontrolünden kaçan Şerafettin İkiz, 2 gün sonra ölü olarak bulundu. Fotoğraf: Samsun, (DHA)

  • Samsun’un Havza ilçesinde polis kontrolünden kaçan Şerafettin İkiz, 2 gün sonra ölü olarak bulundu. Fotoğraf: Samsun, (DHA)

Continue Reading
Reklam