Spor

Pınar Karşıyaka – Tenerife: 97-106

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SALON: Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

HAKEMLER: Wojciech Liszka (Polonya), Nicolas Maestre (Fransa), Geert Jacobs (Belçika)

PINAR KARŞIYAKA: Vitto Brown 20, Carey Jr 27, Hilliard 5, Martin 6, Kenan 13, Jaylon Brown 3, McCollum 19, Furkan 2, Deniz 2, Mert, Thomas

LENOVO TENERİFE: Abromaitis, Huertas 17, Cook 7, Diop 6, Sastre 12, Fitipaldo 8, Guy 25, Shermadini 25, Doornekamp, Vicedo 6

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

1’İNCİ PERİYOT: 22-16

İLK YARI: 41-37

3’ÜNCÜ PERİYOT: 69-64

NORMAL SÜRE: 89-89

Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu K Grubu’ndaki ilk maçında evinde ağırladığı Lenovo Tenerife’ye normal süresi 89-89 biten mücadelenin uzatma periyodunda 106-97 mağlup oldu. Pınar Karşıyaka bu sezon taraftarı önünde Avrupa maçlarındaki ilk yenilgisini aldı.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk periyodunda 5’inci dakika konuk ekibin 12-6 üstünlüğüyle geçildi. Pınar Karşıyaka, McCollum’un etkili oyunuyla ilk çeyreği 22-16 önde bitirdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İkinci periyodun başında Tenerife’den Fitipaldo’nun 3 sayılık basketine Karşıyaka Kenan Sipahi ve McCollum’un dış atışlarıyla karşılık verdi. Kalan bölümde İspanya temsilcisi Shermadini ile skor üretirken, Carey Jr ile etkili olan yeşil-kırmızılılar soyunma odasına 4 sayı üstün girdi: 41-37.

Üçüncü periyotta Kenan’ın 3 sayılık basketleriyle skor üstünlüğünü koruyan Pınar Karşıyaka karşısında Tenerife, Huertas ve Shermadini ile farkın açılmasını önledi. Çeyreğin kalan bölümünde Vitto Brown ile skor üreten Karşıyaka final periyoduna 69-64 önde girdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Final periyodunda Pınar Karşıyaka farkı bir ara 11 sayıya (75-64) kadar çıkarsa da Tenerife 7-0’lık seri yakalayıp farkı 4’e indirdi. Bitime 1 dakika 41 saniye kala konuk ekip Guy’ın 3 sayılık basketiyle skoru 85-85’e getirdi. Son 24 saniyeye 89-89 eşitlikle girilirken Karşıyaka’nın hücumunda Kenan’ın dış atışı girmedi. Konuk ekipten Guy’ın son saniye 3’lüğü de sayı olmayınca normal süre berabere bitti: 89-89.

Uzatma periyodunda daha az hata yapan Tenerife maçı 9 sayı farkla kazandı: 97-106.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version