Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Yargı’nın yeni bölümleri için Ihlara Vadisi’nde

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KANAL’D yayınlanan ‘Yargı’ dizisinin yeni bölümlerinin bir kısmı, Aksaray’daki Ihlara Vadisi’nde çekilmeye başlandı. Dizinin başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, vadiyi ziyarete gelenlerin de ilgi odağı oldu. 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden, ‘Kapadokya’nın incisi’ olarak adlandırılan tarihi ve doğal güzelliklerin buluştuğu Ihlara Vadisi’nde, yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı Yargı dizisinin yeni bölümlerinin bir kısmının çekimleri başladı. ‘Avukat Ceylin’ karakterini oynayan Pınar Deniz ve ‘savcı Ilgaz’ rolüne hayat veren Kaan Urgancıoğlu, vadiye gelenlerin de ilgi odağı oldu. 

Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan da dizi ekibini ziyaret ederek, kentin coğrafi işaret alan ‘İncelek’ tatlısını ikram etti. Doğan, Aksaray’ın birçok bölgesinde dizi ve sinema filmi çekimleri yapıldığını, yapımcı ve yönetmenlerin ‘doğal film platosu’ olarak nitelendirdikleri kente büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.

 

 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam