Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Petkimspor’dan Perkins hamlesi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde bu yıl istikrarsız performansıyla alt sıralardan kurtulamayan Aliağa Petkimspor, geçen sezonki kadrosundan Josh Perkins’i transfer etti.

Geçen sezon Petkimspor’a düşme hattındayken dahil olarak takımın ligde kalmasına büyük katkı yapan 28 yaşında, 1.91 boyundaki ABD’li guardla yeniden anlaşıldı. Bu sezon Polonya’nın Stal Ostrow takımında oynayan Perkins, geçen sene şubat ayında imza attığı Petkimspor’da 9 maçta 10.9 sayı, 7.5 asist, 2.6 ribaund ortalamaları tutturmuştu.

Petkimspor’da sezonun kalan 5 iç saha maçı için sınırlı sayıda kombine bilet de 100 TL’den satışa çıktı. Bu kombinelerden elde edilecek tüm gelirin 6 Şubat’ta 11 ilimizi vuran yüzyılın en büyük deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yararına kullanılacağı açıklandı.

 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam